Søgemaskineoptimering 

Vi arbejder målrettet med SEO, for at opnå resultater der vækster din virksomhed. Kombineret med vores erfaring indenfor udviking, design og koverteringsoptimering, kan vi tage din Prestashop webshop til nye højer.

SEO skaber vækst

SEO er en videnskab i sig selv og med den rigtige partner skaber SEO vækst i din virksomhed som du aldrig har set det før. De færreste er dog klar over hvor arbejde der ligger i SEO og hvor meget tid det kræver at følge med udviklingen. 

Alle kan lære at lave SEO, men tidsforbruget og den hurtige udvikling gør at man oftest får den største success ved at alierer sig med et professionelt SEO bureau.

Når du har en SEO aftale med os gennemgår vi først den indledende fase, hvor vi skal finde de helt rigtige søgeord at arbejde med. Herefter igangsætter vi implementeringen som spreder sig over alt lige fra tekstforfating til den tekniske optimering på din Prestashop.

For at sikre gennemsigtighed i vores arbejde, rapporterer vi dig hver måned med en udførlig rapport, der både indeholder data om dine placeringer, men vigtigst af alt, data om omsætningen genereret SEO arbejdet.

Søgeordsanalyse

Vi starter med en grundig søgeordsanalyse for at finde de helt rigtige søgeord til din forretning. Det er en hård fin grænse at finde søgeord hvor konkurrencen ikke er for høj og samtidig ramme din målgruppe med de helt rigtige ord. SEO handler ikke om mange besøg, det handler om de rigtige besøg.

Implementering & Vedligeholdelse

Når dine søgeord er udvalgt, startes implementeringen og der er en grund til at implementeringen står samme med vedligeholdelse, for med SEO stopper implementeringen aldrig Det kræver kontinuerligt arbejde, hver måned, at nå resultater der vækster din virksomhed. Det sker gennem tekstarbejde, linkbuilding, teknisk optimering og meget, meget mere.

Teknisk optimering, en del af vores SEO pakke!

De fleste der tilbyder SEO implementerer ikke den tekniske del, hvilket kommer både som en overraskelse for mange, men også som en ekstra regning man ikke havde regnet med i sit marketing budget, da de netop blot laver optimerings anbefalinger, du efterfølgede kan sende til dit bureau.

MEN, ikke hos os. Her tager vi hånd om det hele, også den tekniske del!

KONTAKT OS

Få et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt.