Tekstilkampagne.dk skulle bruge en webshop i Prestashop der henvendte sig til deres målgruppe.

Efter noget kommunikation frem og tilbage blev vi enige om udgangspunktet og vi lavede et udkast til Andreas.

Efter to rettelser blev det godkendt og vi kunne begynde at udvikle Prestashop templaten ud fra PSD filerne.

Resultatet blev en flot og pro. shop der udstråler lige de signaler Andreas ønskede.

Shoppen sælger tekstiler i form af: håndklæder, senge-sæt og duge mm.

Andreas siger om forløbet:

“Kristian har formået at levere et unikt og professionelt design til min webshop og derefter tilpasset så den stemmer med mine behov.
Det har været en nem og yderst behagelig proces. Skemaet til design hjalp mig hurtigt i retning af, hvordan shoppen skulle se ud og fremstå hvorefter Kristian på blot et par uger lavede billederne i mit hoved til et færdigt design i min shop. Samtidig justerede og rettede vi et par detaljer efterfølgende uden problemer. Jeg skulle blot nævne hvordan jeg forestillede mig det, og så fine-tunede han det efter min forestilling.
Summet up:
Kristian leverede en professionel løsning til min shop – nøgleordene er her: nemt, hurtigt, trygt og unikt til en yderst favorabel pris!”

Vi ønsker Andreas held og lykke med den 🙂