Det er et spørgsmpl jeg tit får fra mine kunder og mit svar er altid det samme:

Prestashop er et Open Source System der hele tiden bliver udviklet på fra mange forskellige frivillige sjæle. Det betyder også at der ofte kommer en ny version / opdatering af shoppen.

Prestashop opdatering / update

Prestashop opdatering / update

Dermed ikke sagt at man som shopejer skal opdatere, da det er sjældent at der er noget med i den nye opdatering som man faktisk har brug for.

Derfor anbefaler jeg altid mine kunder at de afventer opdatering af deres Prestashop indtil der faktisk er en ny funktion, sikkerhedsopdatering eller andet, som man faktisk kan bruge til noget og som er indsatsen værd – det tager nemlig noget tid at opdatere en Prestashop, da der skal tages backup af filer, database samt tages forbehold for de moduler og design/template man bruger mm.