Prestashop udvikling og Design

Kompetent Prestashop udvikling og tilhørende design med øje for brugervenlighed og konvertering.

Mere end 10 års erfaring i netop Prestashop udvikling og design.

Skal vi samarbejde om dit Prestashop projekt?

Prestashop udvikling, design og moduludvikling

Vi udarbejder grafiske webshop designs der konverterer dine brugere til kunder og implementerer dem efterfølgende med ren kode, der ikke kun loader hurtigt, men også får top karakter hos Google og derved gavner din webshop SEO mæssigt.

Har du allerede en Prestashop, kan vi både hjælpe med at optimerer på din nuværende Prestashop webshop, men samtidig også udvikle moduler til specielle funktioner eller hjælpe dig med integration til økonomi systemer, lagerstystemer og meget mere.

Spørgsmål og svar om Prestashop udvikling

Hvad koster en Prestashop?

Det kommer meget an på hvad du ønsker, men vi har nogle standard pakker, som vi vurderer er en komplet pakke til en professionel Prestashop webshop, den starter fra 12.000 kr.

Er en Prestashop mobilvenlig?

Ja det er den. Som udgangspunkt er den responsiv, hvilket betyder at den automatisk tilpasser sig skærmstørrelser. De skabeloner og designs vi udvikler er ligeledes responsive og derved mobilvenlige.

Kan i lave specialudvikling?

Absolut, det er kun fantasien der sætter grænser og dit budget selvfølgelig 🙂 Men, vi har været leveret alt lige fra små webshop løsninger til kæmpe store enterprise webshop løsninger med integrationer til diverse økonomi systemer.

Hvor hurtigt leveres en Prestashop webshop?

Det kommer ligesom prisen meget an på hvilke funktioner der skal være med i din Prestashop løsning, men fra ca. 1 måned og op.

Er Prestashop SEO venlig?

Ja, det er det. Du kan skrive de nødvendige meta tags, beksrivelser m.m. for at lave SEO, men i vores udgave af Prestashop, får du tilmed nogle ekstra moduler til blandt andet ALT tekst på billeder, redirect administration, ekstra cache muligheder og meget mere.

Er Prestashop open-source?

Det er det og du ejer din kildekode 100%. Vi leverer Prestashop i forskellige former, hvor du enten kan betale som en engangspris eller som afbetaling, men uanset hvilken model, så ejer du kildekoden.

KONTAKT OS HER

Skal vi hjælpe med jeres projekt, så skriv endelig til os og få et uforpligtende tilbud.