I foråret 2011 fik jeg den idé,

Bestforhorses.dk

Bestforhorses.dk

at jeg ville åbne endnu en webshop, inden året var omme. Efter en del research omkring shopløsninger faldt valget på en Prestashop løsning, og det har jeg ikke fortrudt. Da jeg ikke selv har nogen kompetencer inden for hverken design eller programmering, søgte jeg efter en samarbejdspartner, der kunne lave en samlet løsning og mit valg faldt på Prestadesign.dk.

Efter at have tjekket op på et par referencer,

kontaktede jeg dem i begyndelsen af juli måned og specificerede mine idéer og ønsker. Jeg var meget positivt overrasket over den hurtige respons jeg fik i en periode, hvor det meste at Danmark er ferielukket. Og det er absolut ikke nogen ulempe, at Prestadesign.dk opererer på den anden side af kloden. Nogen gange havde jeg det indtryk, at Kristian var online 24/7

Alt i alt synes jeg,

det er lykkedes Prestadesign.dk at udvikle en super professionel shop med fokus på ”usability” ud fra den forholdsvis korte briefing og sparsomme skitse, jeg sendte til at begynde med. Der har ganske vist været nogle tekniske udfordringer undervejs, og jeg nok også været en temmelig krævende kunde indimellem i min søgen efter perfektion. Så jeg er sikker på, at begge parter har lært en del undervejs i processen.

Bestforhorses.dk blev lanceret i november 2011, og vi har allerede fået en del positive tilbagemeldinger fra brugere og samarbejdspartnere for det enkle og brugervenlige design

De bedste hilsner,

Lise Andersen

www.bestforhorses.dk