Om os

Et Prestashop bureau med kvalitet i DNA’et og mere end 10 års erfaring indenfor Prestashop design og udvikling.

Et erfarent og målrettet Prestashop webbureau

Prestadesign.dk er en hjemmeside der ejes og administreres af VSI Group Co., LTD. VSI Group er et Dansk/Thai webbureau placeret i Chiang mai, Thailand, med speciale i udvikling ah PHP baseret løsninger.

VSI Group er ejet og stiftet af Peter Nørgaard, Jonas Overgarrd og Mikkel Schmidt. Virksomheden er stiftet i 2010 og er sidenhen blevet udvidet med en Dansk afdeling, VSI Group Denmark ApS.

Virksomheden rummer idag 28 medarbejdere blandet Dansk og Thai.

VSI Group er leveringsdygtige i stortset alt inden for udvikling og online markedsføring, men vores kærlighed og spidskompetencer ligger hos Prestashop, WordPress og SEO

VSI Group er bestående af to afdelinger, vores Danske afdeling og vores Thailandske. I Danmark har vi dog kun vores bogholder på kontoret, da alle andre medarbejdere sidder på vores hovedkontor i Thailand. 

Vi er ca. 40 medarbjedere i virksomheden, fordelt på webudvikling, digital markedsføring i form af SEO, Facebook annoncering, Google Ads m.m., Design og tryk, Animering, tekstforfatning og meget mere.

Hovedsageligt fungerer vi som underleverandør til Danske web og reklamebureauer, da vores lokation gør at vi kan leverer Prestashop løsninger og meget andet til fordelagtige priser. Samtidig forsikre de mangle bureauer der outsourcer deres projekter til os, at vores kvalitet er i top.

Et målrettet bureau

Gennem de seneste 10 år har vi arbejdet målrettet og intensivt på at forbedre vores kompetencer indenfor Prestashop udvikling og design. Vi anser os selv som nogle af de bedste på markedet med over 1.200 løsninger leveret, over 300 moduler udviklet og mere end 1.000 galde kunder.

Vi arbejder for din success

Når vi udarbejder en Prestashop webshop, arbejder vi altid på at forbedre din position i markedet. Det er vigtigt for os at leve op til de seneste teknologier, have styr på SEO, load tider m.m., men ikke mindst sikre at dit design er så brugervenligt og konverteringsdygtigt som overhovedet muligt.

Skal vi hjælpe dig med dit næste Prestashop projekt?

Vi har danske projektledere på vores Thailandske kontor. Du har derfor altid en dygtig og kompetent kontaktperson, som har dine bedste interesser. Vi arbejder for at du får den bedste webshop muligt og slår dine konkurrenter med flere længder.

Vi kan mere end bare Prestashop udvikling

Gennem 10 år har vi arbejdet på vores Prestashop kompetencer, men samtidig har vi også udviklet vores produkt palette med flere og flere services.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi leverer SEO i mange former, fast samarbejde, onsite, teknisk m.m..

Tekstforfatning

Vi har dygtige tekstforfattere, der får dit indhold til at sælge.

Design & tryk

Vi kan udarbejde både webdesign men også design til tryksager.

Cross channel marketing

Vi kan hjælpe dig med digital marketing på tværs af mange medier og kanaler.

Optimering

Vi kan hjælpe med adfærdsanalyser og konverteringsoptimering.

Projektledelse

Har du blot behov for nogen til at holde overblikket på dit projekt?