Prestashop

Verdens bedste e-handels platform?

Skal vi samarbejde om dit Prestashop projekt?

Prestashop

Vi kommer lidt omkring hvad Prestashop er og hvorfor vi mener at det er det bedste system på markedet, når man skal bygge en webshop.

Helt grundlæggende er Prestashop open-source, hvilket betyder at du selv ejer kildekoden og til en hver tid kan skifte til en anden udbyder eller udvikler uden at du skal starte for fra.

Da det netop er open-source vedligeholdels systemet af flere tusinde udviklere verdenen over, du sikre dig altså altid at være med på de sidste nye teknologier. Samtidig har Prestashop markedsplad mere end 1000 moduler du kan bruge til at udvide din webshop med flere funktioner.

Prestashop har også vundet prisen som “Worlds best open-source ecommerce platform” flere år i træk, hvilket bevidner at Prestashop altså er en solid platform, kendt for sin brugervenlighed verdenen over.

Til sidst, så er det værd at nævne, at i modsætning til sine mange konkurrenter som Magento eller WooCommerce, så finder man ikke en platform der er mere “feature packed” som Prestashop. Det betyder at Prestashop som standard, kommer med langt flere funktioner end sine konkurrenter. Lagerstyring, filterfunktioner, avanceret lager, B2B funktioner, smart check out, og meget mere som man skal kode sig ud af de andre systemer er altså med fra starten, hvilket netop gør Prestashop til det mest komplette system til at bygge en webshop på.

Prestashop er også mobilvenlig og responsiv

Du kan nemt styrer hvilke moduler og funktioner du ønsker synlige på henholdsvis computer, tablet og mobil, samt styrer hvilket indhold du ønsker at vise på de forskellige enheder.

Prestashop tilpasser sig selv alle skærmstørrelser og enheder. Prestashop er nemlig baseret på Bootstrap som er et responsivt framework og tilmed det mest bruge i hele verdenen.

Statistikker & Integrationer

Gode statistikker skaber overblik

Prestashop kommer med standard moduler til fantastike statstikker der giver dig et overblik over salg, omkostninger, bedste produkter m.m., som du kan bruge til markedsføring og vækst i din webshop.

Integration der gør det nemt

Da Prestashop er et af verdens mest bruge e-handelssystemer, er der også et hav af integrationer der alt ting nemmere for dig. Eksempelvis autoamtisering mellem e-conomic og Prestashop, eller Dinero – Listen er lang og det gør den daglige administration nem.

SKAL VI LAVE DIN PRESTASHOP WEBSHOP?

Få et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt.