Prestadesign.dk - A part of VSI Group Denmark ApS

Prestashop udvikling

PRESTASHOP / WEBSHOP

Prestashop – Et prisbelønnet webshop system

Prestashop har siden 2011, næsten hvert år, hævet prisen hjem som verdens bedste og mest brugervenlige. Hvis du derfor er igang med at starte en ny webshop op eller går med tanker om at skifte system til Prestashop, så er du landet det helt rigtige sted.

 

  
 
Design
Responsivt / Mobilvenlig
System
Antal produkter
Antal tekst sider
Klar til SEO
GLS integration
Pacsoft / Postnord integraton
E-conomic integration
Loyalitets program
B2B modul
Et-sides check ud
Google analytics
Support
Hosting
Vedligeholdelse
Betalingsgateway
Indløsningsaftale

Fastpris

Fra
17.999,-
50% / 50%
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : Prestashop
Antal produkter : Ubegrænset
Antal tekst sider : Ubegrænset
Klar til SEO :
GLS integration :
Pacsoft / Postnord integraton :
E-conomic integration :
Loyalitets program :
B2B modul :
Et-sides check ud :
Google analytics :
Support : X
Hosting : X
Vedligeholdelse : X
Betalingsgateway : X
Indløsningsaftale: X

Hosted

Fra
1.499,-
Pr. måned
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : Prestashop
Antal produkter : Ubegrænset
Antal tekst sider : Ubegrænset
Klar til SEO :
GLS integration :
Pacsoft / Postnord integraton :
E-conomic integration :
Loyalitets program :
B2B modul :
Et-sides check ud :
Google analytics :
Support :
Hosting :
Vedligeholdelse :
Betalingsgateway :
Indløsningsaftale:

VSI Group er eksperter i Prestashop udvikling, med mere end 600 leveret Prestashops på bagen.

Vi vil kalde os selv ret rutineret i Prestashop udvikling, der findes nok virksomheder i Danmark med ligeså meget erfaring som os, men vi mener helt bestemt vi ligger i eliten. Prestashop kan strækkes i mange forskellige retninger og bøjes på rigtig mange måder. Med det mener vi at der findes ikke et behov som ikke passer ind i en Prestashop.

Prestashop har vundet priser som verdens bedste open source e-handelssytem i 2011 og har været nomineret hvert år siden. Siden 2011 har Prestashop udviklet sig meget og det skulle ikke undre nogen hvis Prestahop render med prisen igen næste gang.

At lave en webshop kan være en verden af stor forvirring at gå ind, da man vil opdage at når man kommer igang, findes der faktisk rigtig mange systemer som Magento, Joomla, Prestashop osv. og der er 100% mange gode argumenter for alle systemer. Dog er der ikke andre af de store systemer der har vundet ligeså mange priser som Prestashop og vores vurdering er selvfølgelig at Prestashop er klart det bedste.

Hos VSI Group kan vi imødekomme mange ønsker til funktioner, da vores team af 28 medarbejdere gør det muligt at udvikle ting til Prestashop ikke er en del af standard pakken. Prestashop udvikling kan være kompleks som det kan i mange andre systemer, men grundet vore åre lange erfaring, er vi rustet til at tage store avanceret opgaver ind.

Vores timepris ligger på 395 kr. og ved indkøb over 150 timer, kan prisen forhandles alt efter ønsket mængde. Det gør det også attraktivt at bestille Prestashop udvikling hos os, da vores priser gør det fordelagtigt og kom

Prestashop foredele

  • Responsivt
  • Baseret på bootstrap
  • Virker på mobiler og tablets
  • Open source
  • SEO venlig kode
  • SEO klare funktioner
  • Varianter håndtering
  • Avanceret lagerstyring
  • Mange betalingsmuligheder

Fordelene er mange og Prestashop er et stort system.

Til venstre ser du blot nogle af de mange fordele der er, men udover disse, er det også være at nævne at der finde tusinde af moduler og udvidelser til systemet, der gør det væsenligt nemmere at udvide systemet i den retning man gerne vil. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hver gang, det tager kun lang tid og koster mange penge. VSI Group udvikler også moduler som vi stiller til rådighed til andre udviklere der så tager det de kan bruge og arbejdere videre med det, det samme gør vi, vi kan derfor højestsansynligt udvikle en Prestashop hurtigere end man kan udvikle en webshop i mange andre systemer.

Hvad betyder responsivt?

Hvis du leder efter en ny webshop leverandør og du har været igang med at lede, så er du nok stødt på ordet responsivt en del gange. Responsiv udvikling er det nye “sort” og det er der en god grund til.

Det at udvikle din Prestashop responsivt gør nemlig at din webshop nærmest bliver intelligent og selv kan finde ud af hvordan den skal placere elementer, hvilken størrelse de skal have osv. på alle enheder, såsom smartphones, tablet osv. for at din Prestashop altid bliver præsenteret på den bedst mulige og mest brugervenlige måde, som muligt.

Hvad er en template så ?

En template løsning er den hurtige løsning. Det er en masse foruddesignet “skabeloner” der findes, som man kan installere for at komme hurtigt igang. Eksempelvis har vi en template service, hvor du kan vælge mellem vores templates eller én af de mange andre tusinde der findes fra andre udviklere, og blot bestille VSI Group til at installere templaten i Prestashop. De fleste der får installeret en template tilkøber sig også et par timer til at vi hjælper med at skifte lidt farver, indsætte logo osv.

Hvad er et unikt design så ?

Et unikt design er hvor vi skræddersyer designet til din Prestashop løsning så det passer til dig og dine behov. Det er den lidt mere eksklusive løsning, hvor vi arbejder ud fra en kravspecifikation og udvikler webshoppen præcis efter dine behov og ønsker.

Med en unik designet løsning, får du din Prestashop præcis om du ønsker det.