Prestadesign.dk - A part of VSI Group Denmark ApS

Installer Prestashop

Efter at du har formået at uploade Prestashop installationspakken i den ønskede mappe, kan du starte med selve anlægget.

Først skal du adgang til den mappe, hvor du har uploadet den Prestashop installationspakken.

I tilfælde af at du har uploadet det direkte under public_html mappe, vil det være tilgængelig direkte via dit domænenavn – http://yourdomainname.com;
I tilfælde af at du har brugt en undermappe, for eksempel “presta”, vil det være tilgængelige via http://yourdomainname.com/presta;
Hvis alt er gjort rigtigt, når du går til http://yourdomainname.com/presta vil du se følgende side:

I det første trin i installationsprocessen kan du vælge det sprog, du foretrækker at bruge i din online shop. På dette punkt, støtter Prestashop fransk og engelsk. For purpouses af denne tutorial vil vi vælge engelsk. Vælg det sprog du ønsker, og tryk på knappen “Næste” nederst i højre side af skærmen.

På næste side, vil ansøgningen udføre et system check. Da vores servere understøtter Prestashop fejlfrit, vil du se et grønt ikon efter hver kontrol viser, at testen er bestået.

Tryk på “Næste”-knappen igen. Du vil blive bragt til en skærm, hvor du skal indtaste MySQL oplysninger til den database, du allerede har oprettet. Vi anbefaler på det kraftigste nye brugere til at vælge “Fuld tilstand: Installer alle grundlæggende moduler og tilføje prøve produkter” valgmulighed under MySQL oplysninger. Det vil tilføje nogle eksempler på data til din butik, som vil hjælpe dig til en bedre forståelse af, hvordan programmet virker.

Installationen af Prestashop er næsten komplet. Alt du skal gøre er at indtaste login-oplysninger til ansøgningen. Her skal du indsætte en gyldig e-mail-adresse og eventuelt uploade et logo billede til din shop. Når du har gjort det, du bare trykke på knappen “Næste” igen.

Din Prestashop ansøgning er nu installeret! Det anbefales, at du bogmærke links på denne side til senere, især webadressen til admin område.

Det er meget vigtigt at slette “install” mappen fra din Prestashop bibliotek, og at omdøbe “admin” mappen. Du kan bruge File Manager værktøj i din cPanel at gøre det.

Du bliver nødt til at tilføje den mappe navn til webadressen på dit domæne for at logge ind på den bageste ende af Prestashop. Du kan bruge igen File Manager værktøj i din cPanel at gøre det. Bemærk, at disse skridt er en sikkerheds-krav, og du vil ikke kunne logge ind på admin område, medmindre du har udført det.

Tillykke! Din Prestashop installation er nu færdig! Du kan se den nye hjemmeside på http://yourdomain.com/presta.