Prestadesign.dk - A part of VSI Group Denmark ApS

Om Prestashop

Prestashop er et af verdens bedste open source systemer til e-handel

Prestashop er et Open Source Shop System, hvilket vil sige at det er gratis at bruge. (du kan downloade Prestashop her)

På trods af at det er gratis at bruge er det dog ikke alle der ved hvordan man får det installeret og sat op på sit domæne, det vi kalder at lave en Prestashop installation. Det er her virksomheder som VSI Group kommer ind i billedet. Vores services strækker bredt, men har du brug for hjælp til at få din Prestashop installeret, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Når du har fået installeret en Prestashop vil den blot bruge Prestashops eget helt standard layout, hvilket godt kan være lidt kedeligt. Her komme virksomheder som VSI Group igen ind i billedet, vi har nemlig specialiseret os i at læse og forstå Prestashops kode på en måde der gør os til eksperter i systemet. Vi kan derfor designe helt unikke designs og implementere dem på Prestashop systemet. Udover at designe unikke designs, kan vi også videreudvikle på systemet, således vi kan hjælpe med at bygge en webshop til dig der har en masse unikke funktioner.

[twocol_one]

Prestashop er et stort system med mange funktioner. Det er derfor en rigtig god grundsten for at bygge en stor og velfungerende webshop. Mulighederne er mange med Prestashop egne standard funktioner og syntes man ikke de er tilstrækkelige, findes der flere tusinde moduler man kan købe og installere og på den måde udvide systemet. Er de mange tusinde funktioner og moduler heller ikke tilstrækkelige, så kan man hyre virksomheder som os, til at udvikle dine ønsker fra bunden, så du får dit shop system lige som du gerne vil have det.

En ting der er værd at nævne om Prestashop og Open source er at vi er langt fra de eneste der arbejder i systemet. Det betyder at frem for at fastlåse dig selv til én IT leverandør der har udviklet deres eget lukkede system, så har du med Prestashop muligheden for at tage din shop og kildekode med dig videre til den næste udvikler. Med open source er du fri for nogensinde at starte for fra igen.