Prestadesign.dk - A part of VSI Group Denmark ApS

SEEDS A/S

SEEDS A/S - Webshop design & udvikling

Webdesign, Udvikling samt SEO

SEEDS A/S er Danmarks største børnetøjs kæde

SEEDS A/S har være kunde hos VSI Group i mange år. Da vi lavede den seneste webshop til dem, var grundlaget et mere stilrent og nedtonet design. Vi har haft mange designs på deres webshop igennem tiden og da de sæler tøj til børn har de altid være præget af mange farver.

Ved denne webshop skiftede vi derfor helt fokus fra de mange farver, til mere sort/hvis, simpel og stilrent design for at passe til tidens design i Danmark.

Resultatet blev den webshop de har nu, som vi løbene videreudvikler og redesigner på.

Konverting & Responsivitet

Den store udfordring fra den gamle webshop til den nye, var at vi skulle lave design radikalt om uden at miste stamkunder og samtidig øge deres konvertering.

Vi sørgede derfor at holde fokus på at forsimple webshop nok til at selv stamkunder ville have en fornemmelse af at det var nemmere at handle på den nye webshop.

Ydermere, var den responsive del en stor del af konverteringsoptimeringen, denne del øgede konverteringen fra mobil og tablet enheder betydeligt.

SEO & Strategi

Samtidig med at siden blev konverteringsoptimeret, skulle vi også hjælpe med at lægge en strategi for kundens online markedsføring.

Her blev SEO den tungeste del af strategien og klart den mest omfattende. Konkurrencen i mode branchen er ekstrem, men efter ca. 6 måneders arbejde på ét af søgeordene, nemlig “Børnetøj”, begyndte SEEDS A/S at rangere.

Idag ligger de på side 1 af Google og det ene søgeord ud af 20 står for 40% af webshoppens omsætning.

FÅ TILBUD PÅ DIN WEBSHOP HER

Forespørg tilbud og pris her