Prestadesign.dk - A part of VSI Group Denmark ApS

HIMMERLANDS PEJSECENTER

HIMMERLANDS PEJSECENTER

Design & webudvikling

Responsiv & mobilvenlig

En unik designet Prestashop med fokus på at præsentere de mange brændeovne og tilbehør. En ovn er en dyr vare og de færreste køber den slags online. Det har derfor være vigtigt under udarbejdelsen af denne at finde den røde tråd hvor man ikke kun rammer dem der gerne vil kigge lidt og efterfølgende komme ind i butikken, men samtidig også sørge for at have så meget data med på hver ovn, således at dem der ved præcis hvad de vil have, kan finde den nødvendige information.

Ufordringen

Denne kunde havde et gammelt system med rigtig mange varer og data. Systemet var forældet og kunden var derfor nødsaget til at komme over i en mere fremtidssikret løsning med Prestashop.

Udover at systemet var forældet, havde de grundet de mange varer og data og rigtig mange sider indekseret i Google, så vi havde også en stor udfordring SEO mæssigt.

Løsningen

Udover at vi selvfølgelig lavede et rigtig flot og brugervenligt design til kundens Prestashop, migrede vi alt data fra den gamle løsning til den nye igennem en database migrering. Det gjorde at vi kunne skære timeforbruget på at flytte alt kundens indhold.

Samtidig med vi lavede denne migrering, kunne vi også gennemtvinge hans nye Prestashop til at fastholde de gamle URL’er som Google havde indekseret.

Resultatet blev at kunden på få timer fik alt sit indhold, produkter, data m.m. over i hans nye Prestashop helt uden at tabe SEO værdi.

FÅ TILBUD PÅ DIN WEBSHOP HER

Forespørg tilbud og pris her